Даваме сила на атлетите по целия свят
Даваме сила на атлетите по целия свят

Подкрепяйки атлети и отбори от световна класа по целия свят, Herbalife им осигурява оптимално представяне чрез своите съвременни хранителни продукти.

Herbalife спонсорира някои големи европейски отбори, които използват продуктите и носят нашата марка с гордост.

Някои от спонсорствата на Herbalife с голям обем са: футболнен клуб Лос Анджелис Галакси, отбора по хокей на лед на Чехия Плзен, италианския волейболен клуб Трентино Волей и водещия в лигата италиански баскетболен отбор Менс Сана Баскет, също известен като Монтепачи Сиена.

Herbalife също така спонсорира индивидуални атлети, като ги подкрепя в стремежа им към съвършенство в спорта, избран от тях. Тези атлети разчитат на продуктите на Herbalife всеки ден. Herbalife се гордее да е световен партньор по хранене на топ футболиста Кристиано Роналдо.

Принципите на здравословното балансирано хранене и редовните упражнения са в основата на философията на Herbalife и ние се гордеем с това, че подкрепяме световни отбори и атлети в постигането на техните цели.

Вижте повече за спонсорството на Herbalife в спорта.

Herbalife24.com  

© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 13.5.2021 г. 0:03:19 | Zus2phlsg000001