Социална отговорност

Фондация "Семейство Хербалайф"

Създадена през 1994 Фондация „Семейство Хербалайф“ (HFF) е отдадена на това да подобрява живота на децата, като помага на организации да осигурят здравословно хранене на деца в риск. HFF също така често подкрепя дейности в отговор на природни бедствия като земетресението в Хаити през 2010 г. През 2005 HFF с гордост представя програмата Casa Herbalife, която има за цел да помогне в осигуряването на здравословни и питателни храни чрез пратньорство със съществуващи благотворителни организации, грижещи се за деца. През същата година европейската Casa Herbalife стартира програма в Унгария, следвана от Южна Африка през 2006 и Замбия през 2007 г.


Днес, има създадени повече от 120 програми в 50 страни, подкрепящи 100 000 деца ежедневно, включително и 25 програми в Европа, Близкия изток, Африка и Русия/ОНД.

С какво HFF е различна от другите благотворителни организации?

Когато поканим организация да се присъедини към семейството на Хербалайф, ние поемаме ангажимент да осигуряваме подкрепа докато нуждата вече не съществува. Ние доставяме повече от парични средства като окуражаваме нашето цяло семейство на Хербалайф да помага в подкрепата на нуждите на децата в нашите програми Casa Herbalife. През 2014 бяха разпределени около 300 000 британски лири в програми на Casa Herbalife в Европа, Близкия изток, Африка и Русия/ОНД. Заедно ние променяме живота на хиляди деца в нужда. Ние разчитаме на щедростта на Независимите Членове на Хербалайф, служители и приятели в подкрепата на Фондация "Семейство Хербалайф" и нашите програми Casa Herbalife чрез събиране на средства на локално и регионално ниво.

Научете повече за HFF, Casa Herbalife програмите близо до Вас и как можете да набирате сведства и дарявате.

Social Responsibility Certificate
6-ти октомври 2015 г., Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България връчва Сертификат за благодарност към HFF на Нина Шебечич Црнолатац, Директор за Югоизточна Европа в Хербалайф.

Фондация Семейство Хербалайф в действие

HFF в България

През октомври 2015 г. стартира проект на име „Шанс да останеш в собственото си семейство“ в полза на храненето и благосъстоянието на българските деца. Проектът, на стойност 10 000 щатски долара и с продължителност 10 месеца, е финансиран от Фондация „Семейство Хербалайф“ и ръководен от благотворителната организация SOS Детски селища България.


Social Responsibility Money Check
15 ноември 2015 г., Нина Шебечич Црнолатац, Директор за Югоизточна Европа в Хербалайф връчва официално чек на стойност $10 000 на Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България на сцената на Школа за лидери 2015.

В рамките на проекта SOS Детски селища България предоставя материална подкрепа на социално слаби семейства и самотни родители, осигурявайки храна, обучение за храненето и медикаменти за децата, като част от комплексни действия за предотвратяване на изоставянето им. Инициативата се реализира в четирите Центъра за обществена подкрепа към Сдружението в градовете София, Велико Търново, Радомир и Габрово.


SOS Children Villages Bulgaria
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 12.5.2021 г. 22:48:36 | Zus2phlsg000001