Научна ангажираност

Консултативен съвет по хранене (КСХ)

В подкрепа на изграждането на марката Herbalife като водеща компания за хранене в света, ние разширяваме нашия консултативен съвет с водещи специалисти по целия свят в областта на храненето и здравето, които образоват и обучават в принципите на храненето, физическата активност и здравословния начин на живот с "храненето" като основен приоритет. КСХ се председателства от проф. д-р Дейвид Хибър, а дейността му се ръководи от Луиджи Гратон, MPH, заместник-председател на образованието по хранене. Д-р Стив Хениг е главен научен директор, отговарящ за научните изследвания на продуктите на дружеството и функционалното развитие. Нобеловият лауреат по медицина д-р Лу Игнарро, е член на Консултативния съвет по хранене на Herbalife (КСХ), който консултира компанията относно напредъка в областта на диетологията. КСХ включва осем експерти от региона на ЕМЕА. Това са Ралф Роджърс, доктор от Великобритания, Марион Флечър-Морс, доктор от Германия, проф. Алла Погожева, доктор от Русия, Юлиан Алварес Гарсия от Испания, Жоаким Каетано от Португалия, професор Жан де ла Тюлей от Франция и проф. Николаос Ситарас, доктор от Гърция.

Отдадеността на Herbalife към науката и иновацията
Клетъчната и молекулярна лаборатория по хранене на Марк Хюз е посветена на насърчаване на изследването на хранителните граници, като начин да се помогне на човечеството да постигне потенциала си за оптимално здраве. През 2003 г. Herbalife спомага за учредяването на Лабораторията по клетъчно и молекулярно хранене на Марк Хюз в Центъра за човешкото хранене в Университета в Калифорния, Лос Анджелис *, като част от мисията си за по-добро хранене по най-прогресивните научни изследвания и технологии, които са на разположение.

*Университет Калифорния, Лос Анджелис не предлага специфични продукти или услуги като политика.


Продуктов и научен център на Herbalife
Съвременен Продуктов и научен център на Herbalife наскоро бе открит в Herbalife Plaza в Южната част на Лос Анджелис. Под ръководството на главния научен директор Стив Хениг, екип от признати и посветени разработчици и учени използват съвременни технологии, включително високотехнологична сензорна лаборатория, за да създадат Herbalife продукти на световно ниво, поставящи Herbalife в авангарда на производството на най-добрите хранителни продукти и продукти за управление на теглото в света.

Проучване и разработки
Herbalife е ангажирана със създаване на стандарт, с който да се измерват всички хранителни компании. Ние развиваме науката на храненето чрез научни изследвания, проведени в цял свят. От 2003 г. сме увеличили драстично разходите за изследвания и развитие, за да увеличим напредъка в процеса на развитие на продукта.

През 2011 година компанията вложи приблизително 25 милиона долара общо за проучване и разработки, технически операции, научни дейности, контрол на качеството и безопасност на продукцията. Компанията вложи и допълнителни 11 милиона долара за дейности, свързани с хранителността, лицензиране на продукти и стратегическо планиране.

В Herbalife работят 180 учени, от които 19 имат докторски степени. Персоналът се допълва и от 30 консултанта, всеки от които има докторска степен. От януари 2011 г. до март 2012 г., компанията е стартирала 12 клинични проучвания, от които 5 се отнасят конкретно до продукта Формула 1.

Забележка: Формула 1 е съществуващ продукт, което го изключва от бюджета за Проучване и разработки, отчетен съгласно действащите правила на Съвета по стандарти за финансово отчитане, тъй като те налагат разходите за Проучване и разработки да бъдат за изцяло нови продукти или съществени промени във вече съществуващи продукти.


© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 12.5.2021 г. 22:46:42 | Zus2phlsg000000